2017-2018 GÜZ YARIYILI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon YLP 9 Ekim,

Hemşirelik YLP/Doktora 9 Ekim,

Sağlık Yönetimi YLP/Doktora dersleri 16 Ekim tarihinde,

Diğer tüm programlarda ise 2 Ekim 2017 Pazartesi günü başlayacaktır.

2) Ders Programlarına, kayıt sırasında verilen kullanıcı kimliği ve şifre ile OBS sayfasından ya da web sayfasındaki Ders Programları başlığından ulaşabilirsiniz.

3) İş Sağlığı ve Güvenliği Yüksek Lisans Programı grupları ders programlarını web sayfasında yer alan “Duyurular” başlığı altında https://uskudar.edu.tr/sbe/tr/duyuru/703/is-sagligi-ve-guvenligi-yuksek-lisans-programi-2017-2018-guz-yariyili-ders-programi-28-09-2017) adresinden görebilirler.

4) Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksek Lisans Programı dersleri, Güney Kampüs ile NP Hastanesi Feneryolu Kliniği’nde,

5) Dil ve Konuşma Bozuklukları Terapisi Doktora Programı dersleri Güney Yerleşke’de yapılacaktır.

6) Diğer tüm program dersleri Çarşı Yerleşke’de yapılacaktır. Derslik bilgisi ders programlarında belirtilmiştir.

7) Ders Seçimleri ve Danışman Onayları 2-6 Ekim 2017 tarihleri arasında öğrenci tarafından, internet üzerinden yapılacaktır. Herhangi bir sorunla karşılaşmanız durumunda Öğrenci İşleri (Dahili 5060)’ne başvurabilirsiniz.

8) Ders kaydı olmayan, sınıf listesinde adı bulunmayan öğrencilerin sınavlara girme hakkı bulunmamaktadır. Bu nedenle mağduriyet yaşanmaması için ders kayıtlarının zamanında yapılması ve kontrolü önemlidir.

9) Ders kayıt, ekle-sil haftası gibi süreçler için web sayfamızda bulunan Akademik Takvimden takip edilmelidir.

10) Programlarınızla ilgili duyuruları web sayfamızdan “Duyurular” başlığı altından takip etmeniz önemlidir.

11) Derslere devam zorunluluğu % 70’tir.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında hepinize başarılar dileriz.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!