Brain Sciences Ödülleri

Değerli Öğrencilerimiz,

Brain Sciences, akademik camiayı, özellikle de genç araştırmacıları ödüllendirmek ve bilim insanları arasındaki iletişimi artırmak amacıyla, sinirbilim alanındaki araştırmacılara düzenli olarak çeşitli ödüller vermektedir. Bir ilham ve takdir kaynağı olan bu ödüller, üstün başarılarıyla tanınan ve alanlarında ilerlemesine önemli katkıda bulunan yetenekli araştırmacıların etkisinin artmasına yardımcı olmaktadır.

Verilecek ödüller arasında; Beyin Bilimleri Seyahat Ödülü, Beyin Bilimleri 2023 En İyi Doktora Tezi Ödülü, Beyin Bilimleri En İyi Bildiri Ödülü ve Beyin Bilimleri 2024 Genç Araştırmacı Ödülü yer almaktadır.

Ödüller hakkında detaylı bilgiye ulaşmak ve ödüllere başvuru yapmak için tıklayınız.

Sevgilerimizle.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!