2023-2024 BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS BAŞVURULARI DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

• 2023-2024 BAHAR YARIYILI YÜKSEK LİSANS BAŞVURULARI DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

Değerli aday öğrencilerimizin dikkatine;

Başvuru durumunuzu kontrol etmek için;

Asil listeden yerleşmeye hak kazanan öğrencilerin kayıtlarını 25 Ocak – 2 Şubat 2024 tarihleri arasında;

Yedek listeden yerleşmeye hak kazananların ise asil listeden kayda hak kazanan öğrencilerin kayıt durumlarına göre, kontenjan dahilinde 05-09 Şubat 2024 tarihleri arasında Çarşı Yerleşke, 3. Kat R28 numaralı ofisimizde kayıt formu doldurduktan sonra Öğrenci İşlerine gelerek kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.

Not:

Yedek listeden sırası gelen öğrenciler telefonla bilgilendirileceklerdir.

KAYIT SIRASINDA İSTENEN BELGELER:

– Lisans diploması aslı/fotokopisi veya e-Devlet mezun belgesi (Yüksek Lisans/Doktora Programları için) (Yurt dışı mezunu aday öğrencilerimiz için Denklik Belgesi)

– Lisans not belgesinin (transkript) aslı/fotokopisi veya e-Devletten transkript belgesi (Yüksek Lisans/Doktora Programları için)

– Yüksek Lisans diploması aslı/fotokopisi veya e-Devlet mezun belgesi (Doktora Programları için) (Yurtdışı mezunu aday öğrencilerimiz için Denklik Belgesi)

– Yüksek Lisans not belgesinin (transkript) aslı/fotokopisi veya e-Devletten transkript belgesi (Doktora Programları için)

– ALES Sınav sonuç belgesi (Tezli Yüksek Lisans/Doktora Programları için)

– YDS/YÖKDİL veya eşdeğer dil belgesi (İngilizce Yüksek Lisans/Doktora Programları için)

– Kimlik fotokopisi

– Fotoğraf (2 Adet)

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!