ÖNEMLİ! BAĞIMLILIK DANIŞMANLIĞI VE REHABİLİTASYON YLP ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

• ÖNEMLİ! BAĞIMLILIK DANIŞMANLIĞI VE REHABİLİTASYON YLP ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

Değerli öğrencilerimiz,

2019 Bahar ve Güz girişli tüm öğrencilerimiz ve Klinik psikoloji yüksek lisans programından geçiş yapmış olan 2020 Bahar girişli öğrencilerimizden henüz klinik uygulama yapmamış öğrencilerimizin dikkatine!

Bazı arkadaşlarımızın staj dönemi geldi, dönemin bitmesine kısa bir süre kalana kadar beklememize rağmen pandemi artarak devam ediyor.

Bu sebeple staj yapması gereken öğrencilerimiz için geçen dönem olduğu üzere bu dönem de çevrim içi olacak şekilde klinik uygulama planlaması yapmaktayız.

14-18 Aralık tarihleri arasında, derslerinize giren hocalarımız tarafından zoom üzerinden pratik uygulamalara yönelik toplantı yapılacaktır.

Katılacak öğrencilerimizin cemal.noyan@uskudar.edu.tr adresiyle iletişime geçmesini rica ediyorum.

Herkese sağlıklı günler, iyi çalışmalar

Doç.Dr. Cemal Onur NOYAN

Toplantı Programı:

14 Aralık Pazartesi 17:00-18:00 Sedef Koç

15 Aralık Salı 17:00-18:00 Alptekin Çetin

16 Aralık Çarşamba 17:00-18:00 Ahmet Yılmaz

17 Aralık Perşembe 17:00-18:00 Ömer Bayar

18 Aralık Cuma 21:00-22:00 Simge Alevsaçanlar Cücü

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!