• 2020-2021 GÜZ YARIYILI HEMŞİRELİK ANABİLİM DALI LİSANSÜSTÜ YERLEŞTİRME SONUÇLARI

Değerli öğrencilerimiz,

10.10.2019 tarihli Yükseköğretim Genel Kurul toplantısında alınan karar ile Lisansüstü programların kontenjanları ilgili programın gerekliliklerinin karşılanma durumu ve Yükseköğretim Kurulu tarafından aranan lisansüstü programlardaki öğretim üyesi sayısı ve mevcut öğretim üyesi başına düşen öğrenci sayısı dikkate alınarak belirlenen ve Yükseköğretim Kurulunca açılmasına izin verilen tezli yüksek lisans ve doktora programlarında her bir programa en fazla 15, tezsiz yüksek lisans programlarına en fazla 30 kontenjana kadar öğrenci alım ilanının ilgili vakıf yükseköğretim kurumunca (Yükseköğretim Kurulunca belirlenen asgari yeterlikten düşmemek kaydıyla devamına karar verilmiştir.

Bu çerçevede Hemşirelik Ana Bilim Dalı için tezli programa yerleşmeye hak kazanan 15 asil öğrencimiz ve 15 yedek öğrencimiz ve Tezsiz program için de benzer şekilde 30 asil ve 30 yedek listemiz bu sayfada ilan edilecektir.

Bilgilerinize sunarız.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!