Sosyal Bilimler Enstitüsü Yüksek Lisans Programları | ÜÜ - Duyurular

21 EYL 2020

ULUSLARARASI İLİŞKİLER YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BİLİM SINAVI HAKKINDA DUYURU

Uluslararası İlişkiler Yüksek Lisans Programına kabul için yapılacak yazılı bilim sınavı, 23 Eylül 2020 günü TSİ 12:00-12:45 saatleri arasında çevrimiçi (online) gerçekleştirilecektir. Aday öğrenciler sınava, başvuru esnasında bildirdikleri e-posta adreslerine iletilen Zoom bağlantısı üzerinden erişecektir.Öğrenci, belirlenen gün ve saatte çevrimiçi sınav ortamında hazır olmalı ve sınav jürisi tarafından çevrimiçi ortamda sunulan yazılı soruları kendisine tanınan süre içerisinde ve çevrimiçi ortamda yanıtlamalıdır. Sınav süresince öğrencilerin kamerayı açık tutarak görünür konumda olması gerekmektedir. Sınav süresi tamamlandıktan hemen sonra, yanıtlar öğrenci tarafından word belgesi formatında ui.yl@uskudar.edu.tr e-posta adresine iletilecektir.

15 EYL 2020

STAJ KLİNİK ÇALIŞMA HAKKINDA DUYURU

Klinik Psikoloji YL ‘da çevrimiçi Klinik Çalışma (Staj) TelafisiKlinik Psikoloji Yüksek Lisans Öğrencilerinden 12 Ekim 2020 tarihine kadar mezun olması gerekip klinik çalışmalarını ( staj) pandemi nedeniyle tamamlayamayanlara izlemeleri için klinik çalışma videoları gönderilecek ve 3 Ekim Cumartesi günü 21:00 da online sınav yapılacaktır.Lütfen 2020-2021 Güz Dönemi öğrenciliği devam edenler başvuru yapmayınız.Başvurunuzu 15 Eylül 2020-29 Eylül 2020 tarihleri arasında şu bağlantı aracılığı ile tamamlayınızhttps://forms.gle/sA16uMv2HAYPo4BG8Başvuru yapmayan öğrencilerimiz bitirme sınavına kabul edilmeyeceklerdir.Ayrıca tüm klinik psikoloji yüksek lisans öğrencileri için gönüllülüğe bağlı olarak NPBeyin Hastanesi’nde 7 kişilik gruplar halinde ve birer hafta süreyle klinik çalışma imkanı devam etmektedir.Yukarıda bahsi geçen çevrim içi telafi eğitimine katılmak her öğrenci için zorunludur. Ancak hastanede yapılacak klinik çalışma isteğe bağlıdır.Hastanede bir hafta süreli klinik çalışmaya katılan öğrencilerin de klinik çalışmayı tamamlamış sayılmaları için çevrimiçi telafi eğitimine katılmaları gerekmektedir.Hastanede isteğe bağlı klinik çalışmaya katılmak için lütfen sosyal bilimler enstitüsü sekreterimiz Ahmet Topoğlu (ahmet.topoglu@uskudar.edu.tr ) ile irtibat kurunuz.

14 EYL 2020

PSİKOLOJİ DOKTORA PROGRAMI YETERLİK SINAVI (YAZILI)

PSİKOLOJİ DOKTORA PROGRAMI DEVAM EDEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNEPSİKOLOJİ DOKTORA YAZILI YETERLİK SINAVI 21 EYLÜL 2020 PAZARTESİ SAAT : 10:00 DA ÇARŞI YERLEŞKEMİZDE YAPILACAKTIR.

PSİKOLOJİ DOKTORA PROGRAMI BİLİM SINAVI HAKKINDA

PSİKOLOJİ DOKTORA BİLİM SINAVI TARİHİ2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı  Yazılı Bilim SınavıSINAV TARİHİ: 25 EYLÜL 2020  CUMA  SINAV SAATİ: 10:00SINAV YERİ: Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşkesi

KLİNİK PSİKOLOJİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BİLİM SINAVI HAKKINDA

KLİNİK PSİKOLOJİ YÜKSEK LİSANS YAZILI BİLİM SINAVI TARİHLERİ2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı  Yazılı Bilim Sınavı                           Yazılı Bilim Sınav Tarihi18 EYLÜL 2020 CUMA     ( TEZLİ PROGRAM İÇİN )      SAAT : 15:00Sınav Yeri: ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ ÇARŞI YERLEŞKESİ

UYGULAMALI PSİKOLOJİ TEZLİ/TEZSİZ YÜKSEK LİSANS BİLİM SINAVI HAKKINDA

UYGULAMALI PSİKOLOJİ YÜKSEK LİSANS YAZILI BİLİM SINAVI TARİHLERİ                            Yazılı Bilim Sınav Tarihi18 EYLÜL 2020 CUMA       SAAT : 10:00Sınav Yeri: ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ ÇARŞI YERLEŞKESİ

11 EYL 2020

YENİ MEDYA MEDYA VE GAZETECİLİK YÜKSEK LİSANS PROGRAMI 09.09.2020 TARİHLİ MÜLAKAT SINAVI SONUÇLARI

11 EYL 2020

GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI YÜKSEK LİSANS PROGRAMI 09.09.2020 TARİHLİ MÜLAKAT SINAVI SONUÇLARI

11 EYL 2020

MEDYA VE KÜLTÜREL ÇALIŞMALAR YÜKSEK LİSANS PROGRAMI 09.09.2020 TARİHLİ MÜLAKAT SINAVI SONUÇLARI

10 EYL 2020

NÖROPAZARLAMA YÜKSEK LİSANS PROGRAMI 09.09.2020 TARİHLİ MÜLAKAT SINAVI SONUÇLARI

10 EYL 2020

FELSEFE YÜKSEK LİSANS PROGRAMI 09.09.2020 TARİHLİ MÜLAKAT SINAVI SONUÇLARI

09 EYL 2020

SOSYOLOJİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI 09.09.2020 TARİHLİ MÜLAKAT SINAVI SONUÇLARI

09 EYL 2020

Klinik Psikoloji Yüksek Lisans 2. Dönemini Bitiren Öğrencilerimizin Tezsiz- Tezli Program Geçişleri Hakkında

1 Eylül 2020 tarihi itibariyle Klinik Psikoloji Tezsiz Yüksek Lisans programımızda 2. dönemini bitiren öğrencilerimiz Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans programına yatay geçiş başvurusunda bulunabilirler. Başvuruların değerlendirilmesinde son 5 yıla ait ALES'lerde herhangi bir puan türünde 55 puan alınmış olması gerekmektedir. Bunun yanı sıra şu dört kriterden biri karşılanıyor olmalıdır. Son 5 yıla alt 55 ve üzeri yabancı dil puanı ( İngilizce) Son 5 yıla ait herhangi bir puan türünde 70 ve üzeri ALES puanıSon 5 yıla ait herhangi bir puan türünde 55 ve üzeri toplam 3 ALES puanıKlinik psikoloji yüksek lisans programında 1 ve 2 dönemlere ait 3,5 ve üzeri genel not ortalaması.Bu koşulları sağlayan öğrencilerimiz 9 -20 Eylül 2020 tarihlerinde tezli programa geçiş dilekçelerini ve eklerini Sosyal Bilimler Enstitüsü sekreterliğine elden, postayla ya da e-postayla iletebilirler. Saygılarımızla

08 EYL 2020

AİLE DANIŞMANLIĞI YÜKSEK LİSANS PROGRAMI 27.08.2020 TARİHLİ BİLİM SINAVI SONUÇLARI

27 AĞU 2020

FELSEFE YÜKSEK LİSANS PROGRAMI 26.08.2020 TARİHLİ MÜLAKAT SINAVI SONUÇLARI

17 AĞU 2020

SOSYOLOJİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI 13.08.2020 TARİHLİ MÜLAKAT SINAVI SONUÇLARI

14 AĞU 2020

YENİ MEDYA MEDYA VE GAZETECİLİK YÜKSEK LİSANS PROGRAMI 12.08.2020 TARİHLİ MÜLAKAT SINAVI SONUÇLARI

14 AĞU 2020

GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI YÜKSEK LİSANS PROGRAMI 12.08.2020 TARİHLİ MÜLAKAT SINAVI SONUÇLARI

14 AĞU 2020

MEDYA VE KÜLTÜREL ÇALIŞMALAR YÜKSEK LİSANS PROGRAMI 12.08.2020 TARİHLİ MÜLAKAT SINAVI SONUÇLARI

14 AĞU 2020

NÖROPAZARLAMA YÜKSEK LİSANS PROGRAMI 12.08.2020 TARİHLİ MÜLAKAT SINAVI SONUÇLARI

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!