Aile Danışmanlığı Yüksek Lisans Programı Misyon ve Vizyon

Misyon

Aile Danışmanlığı Yüksek Lisans Programı öğrencilerini aile danışmanları olarak topluma hizmet verecek klinisyenler olarak yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Yüksek lisans programımız ayrıca eğitimlerine doktora düzeyinde devam ederek akademik kariyer hedefleyen öğrencilerimize gerekli alt yapıyı oluşturmayı hedeflemektedir. Yüksek lisans programımız öğrencilerine danışmanlık uygulamaları, değerlendirme, teori, araştırma yöntemleri konularında bilgi ve becerilerini geliştirme imkanı sağlayarak mezun olduklarında topluma profesyonel aile danışmanlığı hizmetini en kaliteli şekilde sunmalarını amaçlamaktadır. Aile Danışmanlığı Yüksek Lisans Programımızın misyonu ruh sağlığı çalışanlarının etik prensipleri olan danışanın hür iradesine saygı, danışan için en yüksek yararı gözetmek ve asla zarar vermemek, adalet, dürüstlük ilkelerine bağlı uzmanlar yetiştirmektir.

Vizyon

Üsküdar Üniversitesi Aile Danışmanlığı Yüksek Lisans programı kendini bilgi, beceri ve etik açıdan en yüksek standartlarda geliştirmek isteyen aile danışmanlığı adayları tarafından tercih edilen bir program olmayı hedefler. Programımızdaki öğrencilerimiz ve eğitim kadromuz bilgi, bilimsel araştırma ve yaratıcı fikirler izinde yürüyerek ülkemiz ve dünyanın değişik ülkelerinde en kaliteli aile danışmanlığı hizmetini verecek uzmanlar yetiştirmeyi vizyonun merkezine yerleştirmiştir.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!