STAJ KLİNİK ÇALIŞMA HAKKINDA DUYURU

• STAJ KLİNİK ÇALIŞMA HAKKINDA DUYURU

Klinik Psikoloji YL ‘da çevrimiçi Klinik Çalışma (Staj) Telafisi

Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Öğrencilerinden 12 Ekim 2020 tarihine kadar mezun olması gerekip klinik çalışmalarını ( staj) pandemi nedeniyle tamamlayamayanlara izlemeleri için klinik çalışma videoları gönderilecek ve 3 Ekim Cumartesi günü 21:00 da online sınav yapılacaktır.

Lütfen 2020-2021 Güz Dönemi öğrenciliği devam edenler başvuru yapmayınız.

Başvurunuzu 15 Eylül 2020-29 Eylül 2020 tarihleri arasında şu bağlantı aracılığı ile tamamlayınız

Başvuru yapmayan öğrencilerimiz bitirme sınavına kabul edilmeyeceklerdir.

Ayrıca tüm klinik psikoloji yüksek lisans öğrencileri için gönüllülüğe bağlı olarak NPBeyin Hastanesi’nde 7 kişilik gruplar halinde ve birer hafta süreyle klinik çalışma imkanı devam etmektedir.

Yukarıda bahsi geçen çevrim içi telafi eğitimine katılmak her öğrenci için zorunludur. Ancak hastanede yapılacak klinik çalışma isteğe bağlıdır.

Hastanede bir hafta süreli klinik çalışmaya katılan öğrencilerin de klinik çalışmayı tamamlamış sayılmaları için çevrimiçi telafi eğitimine katılmaları gerekmektedir.

Hastanede isteğe bağlı klinik çalışmaya katılmak için lütfen sosyal bilimler enstitüsü sekreterimiz Ahmet Topoğlu (ahmet.topoglu@uskudar.edu.tr ) ile irtibat kurunuz.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!