ULUSLARARASI İLİŞKİLER YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BİLİM SINAVI HAKKINDA DUYURU

• ULUSLARARASI İLİŞKİLER YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BİLİM SINAVI HAKKINDA DUYURU

Uluslararası İlişkiler Yüksek Lisans Programına kabul için yapılacak yazılı bilim sınavı, 23 Eylül 2020 günü TSİ 12:00-12:45 saatleri arasında çevrimiçi (online) gerçekleştirilecektir. Aday öğrenciler sınava, başvuru esnasında bildirdikleri e-posta adreslerine iletilen Zoom bağlantısı üzerinden erişecektir.

Öğrenci, belirlenen gün ve saatte çevrimiçi sınav ortamında hazır olmalı ve sınav jürisi tarafından çevrimiçi ortamda sunulan yazılı soruları kendisine tanınan süre içerisinde ve çevrimiçi ortamda yanıtlamalıdır. Sınav süresince öğrencilerin kamerayı açık tutarak görünür konumda olması gerekmektedir.

Sınav süresi tamamlandıktan hemen sonra, yanıtlar öğrenci tarafından word belgesi formatında ui.yl@uskudar.edu.tr e-posta adresine iletilecektir.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!