Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Yüksek Lisans Programı Misyon ve Vizyon

Misyon

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Yüksek Lisans Programının temel misyonu, halkla ilişkiler ve reklam alanında öğrencilerin sektördeki gelişmeleri takip edebilmelerini sağlayacak kuramsal bilgiye sahip olmalarını sağlamak, buna dayanarak nitelikli tez ve proje çalışmalarının yapılmasına olanak tanımaktır. Program halkla ilişkiler ve reklam alanına akademisyen yetiştirmeyi misyon edinmiştir. Halkla ilişkiler ve reklam mesleğini icra edecek profesyonellerin de bilimsel temellere dayalı uygulamalar yapabilmesi, halkla ilişkiler ve reklamın felsefesinin bilincinde olmaları ve yeni gelişmeleri takip etmeleri bu programın önemli misyonudur. Ayrıca programda yüksek lisanslarını tamamlayanlar sosyal bilimlerin çeşitli alanlarında doktora da yapabilmektedirler.

Vizyon

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Yüksek Lisans Programı, dijital teknolojilerin ortaya koyduğu yeniliklerle özgün ve yenilikçi fikirler geliştirerek, değişim ve dönüşümü yönetebilen halkla ilişkiler ve reklam profesyonelleri ve akademisyenler yetiştirmeyi hedeflemektedir. Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Yüksek Lisans Programı, uluslararası düzeyde aynı eğitimi veren diğer programlarla benzerliği açısından da kısa süre içerisinde yurt dışındaki programlarla da işbirliği içerisine girmeyi hedeflemektedir. Erasmus, ikili anlaşmalar, araştırma paydaşlığı, ortak kongre, konferans vb. etkileşim yollarıyla programın kısa sürede uluslararası düzeyde marka değeri kazanması vizyon olarak tanımlanmış bulunmaktadır.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!