Nöropazarlama Yüksek Lisans Programı Başvuru ve Ücretler

Nöropazarlama Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans Programı

Bilim Sınav Tarihi :  11 Şubat 2020   Salı     Saat: 10:00

Sınav Yeri: Üsküdar Üniversitesi Güney Yerleşke, C Blok, GCB 201 No'lu Derslik

Başvurular 03.12.2019  tarihi itibarıyla onlıne olarak yapılacaktır.

NÖROPAZARLAMA TEZLİ VE TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BAŞVURU

Değerli aday öğrencilerimiz,

YÖK’ten tüm yüksek öğretim kurumlarına gönderilen yeni düzenleme nedeniyle, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde, Nöropazarlama Yüksek Lisans Programımızda tezli programa 15, tezsiz programa 30 yeni öğrenci kabul edilecektir.

22 Kasım 2019 tarihli resmi gazetede yayımlanan Lisansüstü Eğitim Yönetmeliği doğrultusunda özel öğrenciler sadece başka bir lisansüstü programında kayıtlı olunması koşulu ile Anabilim Dalı Başkanlığı tarafından değerlendirmeye alınacaktır.

Bahar döneminde Nöropazarlama tezli ve tezsiz yüksek lisans programlarına kabul edilecek öğrenciler için tek bir bilim sınavı yapılacaktır. Bilim sınavında adaylara tezli ya da tezsiz programlardan birisini ya da her ikisini seçme hakkı sunulacaktır.

Adayların tezli programa başvurabilmeleri için ALES sınavına girmiş ve sözel puan olarak en az 55 puan almış olmaları gerekmektedir.

Tezli program tercihinde programa kabul edilecek öğrenciler ALES sözel puanının %50’si, bilim sınavı puanının %30’u, lisans mezuniyet not ortalamasının 100’lük sisteme çevrilmiş halinin %20’si alınarak yapılacak hesaplama sonucunda seçilecektir.

Her iki programı birden seçen öğrenciler öncelikle tezli program için değerlendirilecekler, tezli programa kayıt şansı yakalayamamaları halinde, tezsiz program için değerlendirmeye alınacaklardır.

Tezsiz program puan hesaplamasında bilim sınavı puanının %50’si ve lisans mezuniyet not ortalamasının 100’lük sisteme çevrilmiş halinin %50’si esas alınacaktır.

Her iki program için asıl ve yedek listeler eş zamanlı ilan edilecek, asıl listede kayıt hakkı kazanan adaylara 7 iş günü kayıt süresi tanınacak ve kontenjanlar dolmadığı takdirde yedek listeden sırayla kayıt yapılacaktır.

Online başvuru yapmayan, başvuru esnasında mezun durumda olmayan, ALES belgesini, kimlik bilgilerini başvuru sistemine yüklemeyen adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Tezli ve tezsiz programlara kabul alan öğrencilerimizin daha sonra tezli – tezsiz program geçişleri, sadece geçmek istedikleri programda açık kontenjan olması halinde, geçiş başvurusu yapan öğrenciler arasındaki ALES sözel puan sırası ile yapılabilecektir.

Nöropazarlama tezli ve tezsiz yüksek lisans programı dersleri hafta içi 19.00-22.00 saatleri arasında yapılmaktadır.

Saygılarımızla.

KESİN KAYIT SIRASINDA İSTENECEK BELGELER

1 – Başvuru dilekçesi

2 – Diploma (Aslı veya onaylı örneği)

3 – Nüfus cüzdanı fotokopisinin onaylı örneği

4 – 2 adet fotoğraf

5 – Not durum belgesi (onaylı örneği)

6 – ALES Belgesi ( Tezli Program İçin )

PROGRAM ÜCRETLERİ:

PROGRAM  ÜCRETİ:

Nöropazarlama Yüksek Lisans Programı
2019 - 2020 Yılı KDV Dahil Toplam Tutar
Üsküdar Üniversitesi Mezunlarına %50 Burslu Tutarı
Bireysel Başvurularda %30 Burslu Tutarı
Nöropazarlama (Tezli)
19.715 TL9.860 TL13.800 TL
Nöropazarlama (Tezsiz)
17.145 TL8.575 TL12.000 TL

*Yüksek lisans ve Doktora programlarına tez ücreti dahildir.

Tezli yüksek lisans program ücreti 4 yarıyılı kapsamaktadır.

Tezsiz Yüksek lisans program ücreti 3 yarıyılı kapsamaktadır.

Yukarıdaki eğitim sürelerinin uzaması halinde her dönem için bir bilimsel hazırlık ders ücreti ile ücretlendirilir.

Tezsiz yüksek lisans programlarında anlaşmalı banka kredi kartı ya da anlaşmalı banka mevduat hesabı ile maksimum 12 taksit ile taksitlendirilebilir.

Tezli yüksek lisans programlarında anlaşmalı banka kredi kartları ile 12,anlaşmalı banka mevduat hesabı ile 12-18 taksit ile taksitlendirilebilir. %25 peşinat ödenmesi durumunda 24 taksit ile taksitlendirilebilir.

Kullanılabilir limiti öğrenim ücretini ödemeye yeterli İş Bankası, Yapı Kredi, Türkiye Finans, Garanti, tüm Maximum, World ve tüm Bonus kredi kartlarıyla ödeme yapılabilir.

Peşin ödemelerde %5 peşin ödeme indirimi uygulanır.

PROGRAM SORUMLULARI

Prof.Dr. Sinan CANAN