Felsefe Yüksek Lisans Programı Başvuru ve Ücretler

2021-2022 Bahar Dönemi Online Başvurular 20.12.2021 tarihi itibarı ile başlayacaktır.

Son Başvuru Tarihi :  21.01.2022  Cuma

FELSEFE TEZSİZ PROGRAMA BAHAR DÖNEMİ ÖĞRENCİ ALIMI YAPILMAYACAKTIR.

ONLINE KAYIT LİNKİ

FELSEFE TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

ALES Puan Türü : EŞİT AĞIRLIK (EA)

FELSEFE TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI İÇİN 2021-2022 BAHAr DÖNEMİ ÖĞRENCİ KABÜLÜNDE BİLİM SINAVI YAPILMAYACAKTIR.

Adayların tezli programa başvurmaları için ALES sınavına girilmiş ve EA, puan en az 55 puanların olması gerekiyor.

Tezli Yüksek Lisans Programlarda, ilgili puan türündeki ALES’in %65’i, lisans mezuniyet not ortalamasının % 35’i,

-Tezsiz Yüksek Lisans Programlarda ise, lisans mezuniyet notunun % 50’si, varsa ilgili puan türündeki ALES’in % 50’si alınacaktır.

-Tezsiz Yüksek Lisans Programlara başvuran adayların ALES puanları olmadığı takdirde, 55 puan kabul edilerek sıralama yapılacaktır.

Online başvuru yapmayan, başvuru esnasında mezun durumda olmayan, başvuru esnasında tezli program için son 5 yıla ait ALES belgesini ve lisans mezuniyet not ortalamasını gösterir belgeyi, tezsiz program için lisans mezuniyet not ortalamasını gösterir belgeyi başvuru sistemine yüklemeyen adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Bu Programda Dersler Haftaiçi Akşam Saatlerinde yapılmaktadır.

PROGRAM ÜCRETLERİ:

Felsefe Yüksek Lisans Programı