ÖYEMER (Özel Yetenekli Çocuklar Uygulama ve Araştırma Merkezi) - Merkez Faaliyetleri

Yayınlar
Kitap - Kitap Bölümü
Kongre - Konferans Katılımı
Projeler
  • Anlatıyorum Yazıyorum Gelişiyorum Üretiyorum, GPDP 2020-1

Kategori: Diğer uluslararası özel veya resmi kurum veya kuruluşlar tarafından desteklenen Ar-Ge projeleri
    Başvuru Numarası: 57812
    Tarih: 08.2020
  • Gençlerle Geleceğe 1 Adım

Kategori: Diğer ulusal resmi kamu kuruluşlar, yükseköğretim kurumları ve özel kuruluşlar tarafından desteklenen Ar-Ge projeleri
    Başvuru Numarası: 54638
Diğer Faaliyetler
  • Kurum içi / Kurum dışı eğitim verme

Kapsam: ÖYEMER faaliyeti olarak geçen sene ziyaret ettiğimiz Argem (Üstün Zekalı Çocuklar) Okulunda 5. sınıflar oryantasyon rehberlik eğitimi ile birlikte masal anlatımı gerçekleştirdim.
    Tarih: 09.2019
  • Paydaş Toplantısı

Kapsam: ÖYEMER toplantısı gerçekleştirildi. Merkezin 2019-2020 planlaması yapıldı. Notlar alındı, fikir alış verişleri yapıldı. Toplantıya katılanlar: Halide İncekara, Elif Konar Özkan, Hatice Kübra Bircan, Mustafa Erdem, Emrah Korkunç.
    Tarih: 11.2019
  • Kurum içi / Kurum dışı eğitim verme

Kapsam: Hazar Derneği'nde anne çocuk, çocuk edebiyatı ve masal etkinliği kapsamında masal atölyesi
    Tarih: 11.2019
  • Detaylı Medya Katılımı

Kapsam: Üsküdar Üniversitesi Radyo, Çocuk Dediğin Programı; Nevzat Tarhan, Halide İncekara ile.
  • Paydaş Toplantısı

Kapsam: ÖYEMER, Çocukların farklı ortamlarda yetişmesinin sonuçlarına dair ölçme değerlendirme hakkında fikir alış verişi. Katılımcılar: Halide İncekara, Hüseyin Ünübol, Elif Konar Özkan, Mustafa Erdem, Tayfun Doğan, Neslihan Aşık.
  • Paydaş Toplantısı

Kapsam: ÖYEMER, Üsküdar İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Taşçı, Dr. Mehmet Akif Sezerol, ÜÜ Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Ayhan Özşahin, Mustafa Erdem, Halide İncekara ile 0-6 yaş çocukların psikososyal gelişimlerinin desteklenmesine dair proje hakkında fikir alış verişi; takvim programlama.

Kapsam: Dr. Ayhan Özşahin hoca ile Öyemer, Çocuk Dediğin programı
  • Detaylı Medya Katılımı

Kapsam: Hüseyin Ünübol hoca ile Ulusal Yetenek ve Mentor Ağı projesi ile ilgili Çocuk Dediğin programı
  • Detaylı Medya Katılımı

Kapsam: ÖYEMER Halide İncekara hocamız ile Gülsüm Mehdiyev hocayı konuk ettiğimiz Çocuk Dediğin programında Çocukluk Hali bağlamında çocuk gelişimci ve anne gözüyle özel yetenekliler konusunda sohbet edildi.
  • Detaylı Medya Katılımı

Kapsam: Kırklareli Ü. Çocuk Gelişimi Öğretim Görevlisi Gülsüm Mehdiyev ile Çocuk Dediğin radyo programı, ÖYEMER-Halide İncekara ile birlikte.
  • Paydaş Toplantısı

Kapsam: Öyemer ve Üsküdar Üniversitesi Tıp Fakültesi, İl Sağlık Müdürlüğü projesi başlatıldı ve eylem planı yapıldı. Toplantı katılımcıları: Haydar Sür, Ayhan Özşahin, Halide İncekara, Elif Konar Özkan, Mustafa Erdem, İl Sağlık Müdürlüğünden Başkan yardımcısı Serdal Zelyurt
  • Detaylı Medya Katılımı

Kapsam: Medya Uzmanı Sevgi Coşkunserçe ile Çocuk Dediğin radyo programı, ÖYEMER-Halide İncekara ile birlikte.

• Kurum içi / Kurum dışı eğitim verme

Kapsam: Yakacık Doğum ve Çocuk Hastanesinde Çocuk Servisinde masal anlatımı.
  • Kurum içi / Kurum dışı eğitim verme

Kapsam: Elif Konar Özkan hoca ile Çocuk Gelişimi bölümü, Üstün Yeteneklilik dersine katılım
    Tarih: 03.2020
  • Detaylı Medya Katılımı

Kapsam: ÖYEMER, Halide İncekara ve İbrahim Özdemir hocalar ile Çocuk Dediğin radyo programı.
    Tarih: 03.2020
  • Paydaş Toplantısı

Kapsam: ÖYEMER, KÜGEMER ile iş birliği kapsamında İsmail Barış ve Abdülhakim Beki hocalarla projeler bağlamında fikir alış verişinde bulunuldu. Toplantı, Halide İncekara, Mustafa Erdem, Elif Konar Özkan, İsmail Barış, Abdülhakim Beki iştirakiyle gerçekleşmiştir.
  • Paydaş Toplantısı

Kapsam: PARGE ile projeler bağlamında fikir alış verişinde bulunulmuştur. Toplantı, Halide İncekara, Elif Konar Özkan, Mustafa Erdem, Emine Dönmez, Nebiye Yaşar, Mebrure Şehitoğlu, Ayşe Banu Güngenci, Ayşegül Şekli iştirakiyle gerçekleştirilmiştir.
  • Paydaş Toplantısı

Kapsam: ÖYEMER-PARGE toplantısı. Toplantı, Halide İncekara, Elif Konar Özkan, Mustafa Erdem, Nebiye Yaşar, Emine Dönmez, Mebrure Şehitoğlu, Ayşe Banu Güngenci, Ayşegül Şekli iştirakiyle gerçekleştirilmiştir.
  • Paydaş Toplantısı

Kapsam: ÖYEMER-KÜGEMER toplantısı. Toplantı, Halide İncekara, Elif Konar Özkan, Mustafa Erdem, Şerife Tuğçe Doğan, İsmail Barış, Abdülhakim Beki, Mebrure Şehitoğlu iştirakiyle gerçekleştirilmiştir.
  • Paydaş Toplantısı

Kapsam: Halide İncekara-ÖYEMER oda değişikliği sonrasında Halide İncekara, Elif Konar Özkan, Mustafa Erdem, Şerife Tuğçe Doğan, Ayşe Öztürk katılımlarıyla Gençlik Spor Bakanlığı destek projeleri ile ilgili çalışma yapıldı.
  • Kurum içi / Kurum dışı eğitim verme

Kapsam: Masallar Bizim Neyimiz Olur?, Türgev Gençlik Merkezleri Kültür Sanat Programı
    Tarih: 09.2020