ÖYEMER (Özel Yetenekli Çocuklar Uygulama ve Araştırma Merkezi) - Merkez Faaliyetleri

Yayınlar
Kitap - Kitap Bölümü
Kongre - Konferans Katılımı
Projeler
Diğer Faaliyetler
  • Kurum içi / Kurum dışı eğitim verme

Kapsam: ÖYEMER faaliyeti olarak geçen sene ziyaret ettiğimiz Argem (Üstün Zekalı Çocuklar) Okulunda 5. sınıflar oryantasyon rehberlik eğitimi ile birlikte masal anlatımı gerçekleştirdim.
    Tarih: 09.2019
  • Paydaş Toplantısı

Kapsam: ÖYEMER toplantısı gerçekleştirildi. Merkezin 2019-2020 planlaması yapıldı. Notlar alındı, fikir alış verişleri yapıldı. Toplantıya katılanlar: Halide İncekara, Elif Konar Özkan, Hatice Kübra Bircan, Mustafa Erdem, Emrah Korkunç.
    Tarih: 11.2019
  • Detaylı Medya Katılımı

Kapsam: Üsküdar Üniversitesi Radyo, Çocuk Dediğin Programı.
  • Paydaş Toplantısı

Kapsam: ÖYEMER, Çocukların farklı ortamlarda yetişmesinin sonuçlarına dair ölçme değerlendirme hakkında fikir alış verişi. Katılımcılar: Halide İncekara, Hüseyin Ünübol, Elif Konar Özkan, Mustafa Erdem, Tayfun Doğan, Neslihan Aşık.
  • Paydaş Toplantısı

Kapsam: ÖYEMER, Üsküdar İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Taşçı, Dr. Mehmet Akif Sezerol, ÜÜ Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Ayhan Özşahin, Mustafa Erdem, Halide İncekara ile 0-6 yaş çocukların psikososyal gelişimlerinin desteklenmesine dair proje hakkında fikir alış verişi; takvim programlama.

Kapsam: Dr. Ayhan Özşahin hoca ile Öyemer, Çocuk Dediğin programı
  • Detaylı Medya Katılımı

Kapsam: Hüseyin Ünübol hoca ile Ulusal Yetenek ve Mentor Ağı projesi ile ilgili Çocuk Dediğin programı
  • Detaylı Medya Katılımı

Kapsam: ÖYEMER Halide İncekara hocamız ile Gülsüm Mehdiyev hocayı konuk ettiğimiz Çocuk Dediğin programında Çocukluk Hali bağlamında çocuk gelişimci ve anne gözüyle özel yetenekliler konusunda sohbet edildi.
  • Detaylı Medya Katılımı

Kapsam: Kırklareli Ü. Çocuk Gelişimi Öğretim Görevlisi Gülsüm Mehdiyev ile Çocuk Dediğin radyo programı, ÖYEMER-Halide İncekara ile birlikte.
  • Paydaş Toplantısı

Kapsam: Öyemer ve Üsküdar Üniversitesi Tıp Fakültesi, İl Sağlık Müdürlüğü projesi başlatıldı ve eylem planı yapıldı. Toplantı katılımcıları: Haydar Sür, Ayhan Özşahin, Halide İncekara, Elif Konar Özkan, Mustafa Erdem, İl Sağlık Müdürlüğünden Başkan yardımcısı Serdal Zelyurt
  • Detaylı Medya Katılımı

Kapsam: Medya Uzmanı Sevgi Coşkunserçe ile Çocuk Dediğin radyo programı, ÖYEMER-Halide İncekara ile birlikte.

• Detaylı Medya Katılımı

Kapsam: ÖYEMER, Halide İncekara ve İbrahim Özdemir hocalar ile Çocuk Dediğin radyo programı.
    Tarih: 03.2020