Vizyon: Üsküdar Üniversitesi Dijital Teknolojiler ve Yazılım Daire Başkanlığı olarak vizyonumuz, dijital teknolojilerin eğitim, araştırma ve öğrenim faaliyetlerinde en verimli şekilde kullanılmasını sağlamak ve üniversitemizi dijital dönüşüm konusunda öncü bir konuma getirmektir.

Misyon: Üsküdar Üniversitesi Dijital Teknolojiler ve Yazılım Daire Başkanlığı olarak misyonumuz, üniversitemizin dijital teknolojiler ve yazılım alanındaki faaliyetlerini yönetmek ve geliştirmek, dijital altyapılarını güncellemek ve öğrencilerimizin ve personelimizin dijital teknolojilerden en iyi şekilde faydalanmasını sağlamaktır. Ayrıca, dijital teknolojilerin eğitim, araştırma ve öğrenim faaliyetlerinde kullanımını teşvik etmek, personelimizin dijital yetkinliklerini artırmak ve üniversitemizi dijital dönüşüm konusunda öncü bir konuma getirmek için çalışmalar yürütmekteyiz.