İletişim Fakültesinde Kültürel Afiş Tasarımı Sergisi açıldı

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü 3’üncü sınıf öğrencileri tarafından Kültürel Afiş Tasarımı Sergisi gerçekleştirildi. Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü 3’üncü sınıf öğrencileri kendi yaptıkları afiş ve dergi tasarımlarını sergiledi. Sergiye İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazife Güngör’ün yanı sıra çok sıra akademisyen de katıldı.

Serginin açılış konuşmasını Görsel İletişim ve Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hatice Öz Pektaş yaptı. Pektaş, serginin içeriği ile ilgili bilgi verdi.

Güney Yerleşke Fuaye alanında gerçekleşen sergiye öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Dergi tasarımları online hale getirildi

Sergide görücüye çıkan eserlerin bir kısmı İzmir Avrupa Caz festivali afişlerinden, diğer kısmı ise sanat edebiyat ve tiyatro afişlerinden oluşuyor. Ayrıca sergide dergi ve süreli yayın tasarımlarına da yer verildi. Dergi tasarımları ise online hale getirildi. Sergide katılan öğrencilere sertifika takdim edildi. Toplu fotoğraf çekimi ardından etkinlik sona erdi.

Sanatseverler sergiyi 10 - 17 Mart tarihleri arasında ziyaret edebilecek.