Venüs’ün Doğuşu tablosu mitoloji ve semiyoloji yardımıyla çözümlendi

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Feride Zeynep Güder, Gösterge Bilimi dersi kapsamında “Venüs’ün Doğuşu Tablosunun Mitoloji ve Semiyoloji yardımıyla çözümlenmesi” konulu etkinlik düzenledi. Etkinliğin konuğu İstanbul Kültür Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Görevlisi Mehmet Süha Sarıoğlu oldu.

Güney Yerleşkede gerçekleşen etkinliğe katılımcılar yoğun ilgi gösterdi.

Mehmet Süha Sarıoğlu: “Mitoloji hep ön plandadır”

Mehmet Süha Sarıoğlu, mitoloji ve gösterge bilim yardımıyla Rönesans tablosunun çözümlenmesinin nasıl yapılacağı ile ilgili bilgi verdi. Sarıoğlu, “Mitoloji hep ön plandadır. Her sanat eserinin bir hikâyesi mutlaka vardır” şeklinde konuştu.

Program sonrası Doç. Dr. Feride Zeynep Güder, İstanbul Kültür Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Görevlisi Mehmet Süha Sarıoğlu’na plaket takdim etti.