Prof. Dr. Tayfun Uzbay, Doğuş Üniversitesinde konferans verdi

Üsküdar Üniversitesi Rektör Danışmanı ve Tıp Fakültesi Tıbbı Farmakoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tayfun Uzbay, Doğuş Üniversitesi Psikoloji Kulübünün düzenlediği 5’inci Psikoloji Günleri etkinliğine konuşmacı olarak katıldı. “Her Şeyiyle İnsan” ana temasının işlendiği etkinlikte Prof. Dr. Tayfun Uzbay, Hazdan Bağımlılığa konulu konuşmasını gerçekleştirdi.

6-7 Mart tarihlerinde Acıbadem Kampüsü Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen etkinliğe katılımcılar yoğun ilgi gösterdi.

Prof. Dr. Tayfun Uzbay, hazdan bağımlılığa giden yolu anlattı

Prof. Dr. Tayfun Uzbay, Hazdan bağımlılığa giden yolu anlattı. Bağımlılığın, en çok gençlik yani ergenlik döneminde oluştuğunu söyleyen Uzbay; "Bağımlılığın olabilmesi için gençlik en tehlikeli dönemdir. Birçok bağımlılık yapan madde ile insanların ilk tanışması ezici bir çoğunlukla ergenlik dönemidir” şeklinde konuştu.

Program sonrası katılımlarından dolayı Prof. Dr. Tayfun Uzbay adına Tema Vakfına bağışlanan fidan belgesi takdim edildi.