Üsküdarlı akademisyenler, Marmara’da adli bilimleri anlattı…

Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sevil Atasoy, Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Kaan Yılancıoğlu ile Adli Bilimler Enstitüsü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Aylin Yalçın Sarıbey, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen programa öğrencilerin ilgisi yoğun oldu.

Marmara Üniversitesi Türk Hukuku Araştırmaları Kulübünün düzenlediği toplantıda Prof. Dr. Sevil Atasoy “Çürük Elmalar Masum Mahkûmlar” başlıklı konuşmasını gerçekleştirdi. Dr. Öğr. Üyesi Kaan Yılancıoğlu ile Doç. Dr. Aylin Yalçın Sarıbey “Adli Balistik ve Olay Yeri İnceleme ve Biyolojik Delillerin Önemi” konularında önemli paylaşımlarda bulundu.

Programın sonunda katılımlarından dolayı Prof. Dr. Sevil Atasoy’a, Dr. Öğr. Üyesi Kaan Yılancıoğlu’na ve Öğr. Üyesi Doç. Dr. Aylin Yalçın Sarıbey’e fidan sertifikası takdim edildi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.