Start Off Finans etkinliğinde iş hayatı konuşuldu



Üsküdar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü koordinatörlüğünde Endüstri ve Liderlik Kulübü tarafından “Start Off Finans” etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Albaraka Türk Genel Müdür Yardımcısı Eralp Delikkaya konuk oldu. İş hayatında yaşadığı tecrübeleri anlatan Delikkaya, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Merkez Yerleşkede gerçekleşen etkinliğe katılımcılar yoğun ilgi gösterdi.



“Hayallerinizin peşinden koşmaktan asla vazgeçmeyin”

İş hayatı ile ilgili paylaşımlarda bulunan Delikkaya, networkün çok önemli olduğunu söyledi. Delikkaya, “Hayatınızda bir şekilde dibi görüyorsunuz fakat asla dipte kalmazsınız, sevdiğiniz işin peşinde olun. Hedef belirlemek, sıkı çalışmaya istekli olmak, kendini geliştirmeye devam etmek, fikir paylaşımlarında bulunmak, network, kişisel motivasyon çok önemli. Hayallerinizin peşinden koşmaktan asla vazgeçmeyin, alanınızın en iyisi olun” dedi.



“Hiç kimse yüksekten başlamıyor”

Finans sektöründe gündemin takip edilmesi gerektiğini vurgulayan Delikkaya, dünya ve ülke bazında olan olayların iç ve dış piyasaya büyük etki ettiğini belirtti. Ticaret ile ilgili bilgi veren Delikkaya, “Ticarette işler hiçbir zaman beklediğin gibi gitmez. Hiç kimse yüksekten başlamıyor, olur da yüksekten başlarsanız bir o kadar hızlı düşersiniz” şeklinde konuştu.

Program sonunda Albaraka Türk Genel Müdür Yardımcısı Eralp Delikkaya’ya katılımlarından dolayı fidan sertifikası takdim edildi. Toplu fotoğraf çekimi ardından etkinlik sona erdi.

 
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)