Adli Bilimler akademisyenleri öğrenci aileleri ile buluştu




Üsküdar Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Adli Bilimlerin geleneksel hale getirdiği akademisyen aile buluşması yapıldı. Adli bilimler birinci sınıf öğrencilerinin aileleri Adli Bilimler bölümü akademisyenleri ile bir araya geldi.

Bölüme yeni başlayan öğrenci ve ailelerin bir arada olduğu etkinliğe Rektör Yardımcısı Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sevil Atasoy, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Kimya Biyoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Kaan Yılancıoğlu, Adli Genetik Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Ünsal, Olay Yeri İnceleme ve Kriminalistik Dr. Öğr. Üyesi Aylin Yalçın Sarıbey ve Arş. Gör. Kemal Akın katıldı.

Merkez Yerleşke Nermin Tarhan Konferans Salonunda gerçekleşen etkinlikte keyifli anlar yaşandı. Öğrenci aileleri etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.



Aileler akademisyenler ile sohbet etme imkânı buldu

Adli Bilimler akademik personelin kendini tanıtmasının ardından üniversiteye yeni başlayan öğrencilerin aileleri, bölüm hocalarıyla fikir ve görüşlerini paylaştı. Aileler öğretim üyeleriyle birebir tanışıp sohbet etme imkânı buldu.

Program sonrası öğrencilerin aileleri akademisyenler ile fotoğraf da çektirdi.
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)