Üsküdar’da Sağlık Müdürlükleri ve Çalışmaları konuşuldu

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü Koordinatörlüğünde Tıp Öğrencileri Birliği Kulübü “Halk Sağlığı Günlükleri: Sağlık Müdürlükleri ve Çalışmaları” etkinliği düzenledi. Etkinliğin konuşmacıları Üsküdar İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Taşçı ve Ümraniye İlçe Sağlık Müdürü Dr. Cemal Karaağaç oldu.

Tıp Fakültesi NP Yerleşkesi İbn-i Sina Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğin açılış konuşmasını Üsküdar Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar Sur yaptı.

Sağlık Müdürlükleri tıp öğrencilerine çalışmalarını anlattı

Tıp öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte Sağlık Müdürlükleri çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Etkinlik sonrası konuşmalarından dolayı Üsküdar İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Taşçı ve Ümraniye İlçe Sağlık Müdürü Dr. Cemal Karaağaç’a Prof. Dr. Haydar Sur tarafından plaket taktim edildi.

Toplu fotoğraf çekimi ardından etkinlik sona erdi.