Prof. Dr. Arıboğan, Boğaziçi Yöneticiler Vakfı’nın konuğu oldu

Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Boğaziçi Yöneticiler Vakfı’nın düzenlediği Divan Sohbeti programının konuğu oldu. Arıboğan, “Duvarların Ötesi ve Değişen Dünya” konusunda önemli değerlendirmelerde bulundu.

8 Aralık tarihinde Cemile Sultan Korusunda gerçekleşen programa Boğaziçi Üniversitesi öğrenci, mezun ve mensupları yoğun ilgi gösterdi.

Prof. Dr. Arıboğan, Duvarların Ötesi ve Değişen Dünya’yı anlattı

Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Duvarların Ötesi ve Değişen Dünya başlıklı konuşmasında değişen dünya karşısında insanları gelecekte sosyolojik, ekonomik ve siyasi açıdan nelerin beklediğine dair önemli paylaşımlarda bulundu.

Boğaziçi Yöneticiler Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bahattin Aydın, konuşmalarından dolayı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan’a hediyesini taktim etti.