Sosyal Bilimler Enstitüsü 2017-2018 Bahar Yarıyılı Bilgilendirmesi

• Sosyal Bilimler Enstitüsü 2017-2018 Bahar Yarıyılı Bilgilendirmesi

Değerli Öğrencilerimiz;

Enstitümüz bünyesindeki yüksek lisans ve doktora programlarında dersler 12 Şubat 2018 Pazartesi günü başlayacaktır.

Ders Programlarına, kayıt sırasında verilen kullanıcı kimliği ve şifre ile OBS sayfasından ya da web sayfasındaki Ders Programları başlığından ulaşabilirsiniz.

Tüm dersler Çarşı Yerleşke’de yapılacaktır. Derslik bilgisi ders programlarında belirtilmiştir.

Ders Seçimleri ve Danışman Onayları 12-16 Şubat 2018 tarihleri arasında öğrenci tarafından, internet üzerinden yapılacaktır. Herhangi bir sorunla karşılaşmanız durumunda Öğrenci İşleri (Dahili 5060)’ne başvurabilirsiniz.

Klinik Psikoloji Yüksek Lisans 2. Dönemine başlayan Öğrencilerimizin ders seçimleri geçen dönemde ki gurup seçimleri şeklinde olacaktır.

Klinik Psikoloji 3. Dönem derslerinden süpervizyon dersleri 26. Şubat Tarihinde başlayacaktır.

Ders kaydı olmayan, sınıf listesinde adı bulunmayan öğrencilerin sınavlara girme hakkı bulunmamaktadır. Bu nedenle mağduriyet yaşanmaması için ders kayıtlarının zamanında yapılması ve kontrolü önemlidir.

Ders kayıt, ekle-sil haftası gibi süreçler için web sayfamızda bulunan Akademik Takvimden takip edilmelidir.

Duyuruları web sayfamızdan “Duyurular” başlığı altından takip etmeniz önemlidir.

Derslere devam zorunluluğu % 70’tir.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar döneminde başarılar dileriz.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!