PSİKOLOJİ DOKTORA PROGRAMI 2022 YILI DOKTORA YETERLİK SINAVI

• PSİKOLOJİ DOKTORA PROGRAMI 2022 YILI DOKTORA YETERLİK SINAVI

Psikoloji Doktora Programı Doktora Yeterlik Sınavı

Psikoloji Doktora Programı 2022 Yılı Doktora Yeterlik Sınavına ait Yazılı Sınav 05 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 10:00 ‘da Çarşı Yerleşke 3. Kat 305 numaralı derslikte yapılacaktır.

Yazılı sınavda 75 ve üzeri alan ya da daha önceki yeterlik yazılı sınavında başarılı bulunmuş adaylar için sözlü sınav 09 Eylül 2022 Cuma günü saat 09:00’dan itibaren Çarşı Yerleşke 3. Kat Salacak Salonu’nda yapılacaktır.

Yeterlik sınavına girmek isteyen öğrencilerin enstitü sekreterliğine dilekçe vermeleri gerekmektedir. Son Başvuru Tarihi: 31 Ağustos 2022 Çarşamba günüdür.

Dilekçeler eposta ile enstitü sekreterliğine ve doktora programı koordinatörlüğüne ulaştırılmalıdır. ( ibrahim.demirci@uskudar.edu.tr ve idilarasan.dogan@uskudar.edu.tr)

Başarılar diliyoruz.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!