KLİNİK PSİKOLOJİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI-HASTANEDE KLİNİK ÇALIŞMA HAKKINDA

  • Anasayfa
  • KLİNİK PSİKOLOJİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI-HASTANEDE KLİNİK ÇALIŞMA HAKKINDA

Değerli öğrencilerimiz;

Klinik psikoloji yüksek lisans programı için YÖK ve Sağlık Bakanlığı’nın salgın önlemi önerileri doğrultusunda klinik çalışma uygulamasında bazı değişiklikler yapılması gerekmektedir. YÖK tarafından klinik stajların sağlık merkezlerinde gereksiz kalış sürelerinin azaltılarak, belli saat aralıklarında yoğunlaştırılmış pratik uygulamalar yapılacak şekilde planlama yapılması önerilmiştir.

Bu öneriler kapsamında 2. , 3. ve 4. dönemlerindeki klinik psikoloji yüksek lisans öğrencilerimiz klinik çalışmalarını 7 kişilik gruplar halinde ve birer hafta süreyle yapabileceklerdir. Bu NPİstanbul Beyin Hastanesi’nde gönüllü bir çalışma şeklinde olacaktır.

Ayrıca klinik psikoloji 2. dönem müfredatında yer alan “klinik çalışma”, ekim ayında derslerin başlaması ile birlikte her hafta 3 saatlik bir ders olarak çevrim içi verilecektir. Hastanede yapılacak klinik çalışmada gönüllülük esasken, çevrim içi derse katılım zorunludur.

Hastanede isteğe bağlı klinik çalışmaya katılmak için lütfen sosyal bilimler enstitüsü sekreterimiz Ahmet Topoğlu’na aşağıdaki formatta bilgilerinizi e-posta atınız ahmet.topoglu@uskudar.edu.tr

Her grupta 7 kişi olabilmesi nedeniyle ikinci üçüncü tercihlerinizi de yazınız ama üç tercihiniz de doluysa size bunlar dışında bir tarih önerilecektir.

Tarihleri ilk gün pazartesi, son gün cumartesi olacak biçimde yazınız.

Başvuru yapıp geçerli bir mazeret bildirmeksizin katılmamanız halinde yeni bir tarih verilmeyecektir.

Ad – soyad:

Öğrenci No:

Kaçıncı dönemdesiniz?:

1 tercihiniz tarih aralığı:

2. tercihiniz tarih aralığı:

3. tercihiniz tarih aralığı:

Telefon numaranız:

Mail adresiniz :

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!