• Sosyal Bilimler Enstitüsü Klinik Psikoloji ve Uygulamalı Psikoloji Yüksek Lisans Proje ve Tez Danışmanlığı Seçimi Hakkında

Tez ve Proje Danışmanı Tercih Formu aşağıda yer almaktadır. Sizlerden 14 Ekim 2016 Cuma Günü Mesai bitimine kadar bu Tercih formlarını Tez ve Proje Danışman Listesine göre Tercihlerinizi sıralayıp, formu imzalı olarak Enstitü Sekreterliğine bırakmanızdır. Bu tarihten itibaren tercihleriniz kabul edilmeyecektir. Bizler Tez Danışmanlarını 17 Ekim 2016 Pazar günü mesai bitimine kadar sizlere duyuracağız.

Tez Danışmanı Tercihinde bulunurken dikkat etmeniz gereken hususlar

1. Tez Danışmanı Listesinde belirtilen uyarıları dikkate almanız.

2. Genel olarak yapılan tespitler, derse giren hocalara daha fazla olduğu yönünde, tercihleriniz kura ile yapıldığı ve yoğun talep edilen hocalarda şansınızın az olabilecektir.

3. İhtiyaç duyan öğrencilerimiz, Üsküdar Üniversitesi Akademik kadromuzdan CV’lere bakabilirler.

Danışman Tercih Formu.docx

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!