• Sosyal Bilimler Enstitüsü Klinik Psikoloji ve Uygulamalı Psikoloji Yüksek Lisans Programı 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Programları

Sosyal Bilimler Enstitüsü Klinik Psikoloji ve Uygulamalı Psikoloji Yüksek Lisans Programı 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Programları aşağıda yer almaktadır. Öğrencilerimiz tercih ettikleri Ders Gruplarına bağlı olarak derslere katılacaklardır. Derslerimiz 26.09.2016 Tarihinde Çarşı Yerleşkesinde başlayacaktır.

Başarılar Dileriz.

Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı  1. Dönem Öğrencilerinin Ders Programları

1. Dönem Klinik Psikoloji Haftaiçi Akşam 1. ve 2. Grupların Ders Programı

1. Dönem Klinik Psikoloji  Haftaiçi Gündüz Grubu Ders Programı

1. Dönem Klinik Psikoloji Haftasonu Grubu Ders Programı

Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı 2. Dönem Öğrencilerinin Ders Programları

2. Dönem Klinik Psikoloji Haftaiçi Akşam Grubu Ders Programı

2. Dönem Klinik Psikoloji Haftasonu Grubu Ders Programı

Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı 3. Dönem Öğrencilerinin Ders Programları

3. Dönem Klinik Psikoloji Haftaiçi Mesai İçi Grubu Ders Programı

3. Dönem Klinik Psikoloji Haftasonu Grubu Ders Programı.xlsx

3. Dönem Klinik Psikoloji Haftaiçi Mesai İçi Akşam Grubu Ders Programı

Uygulamalı Psikoloji Ders Programları

Uygulamalı Psikoloji Bilimsel Hazırlık Eğitimi Ders Programı

Lisans Eğitiminden Bilimsel Hazirlik Eğitiminde Aınacak Dersler (Mesai İçi)

Uygulamalı Psikoloji 1. ve 2. Dönem Haftasonu  Ders Programı

Uygulamalı Psikoloji 1. Dönem ve 2. Dönem Haftaiçi Grubu Ders Programı

Uygulamalı Psikoloji Seminer Dersi.xlsx

* Uygulamalı Psikoloji Tezli Yüksek Lisans Programı öğrencilerinin Seminer Dersleri Salı günleri 19:00-20:00 ile Cumartesi Günleri 12:00-13:00 saatleri arasında Çarşı Yerleşkede Salacak Toplantı salonunda olacaktır.

Not: Klinik Psikoloji Yüksek Lisans 3. Dönem Öğrencilerimizin Süpervizyon Dersleri 10.10.2016 Pazartesi Günü Başlayacaktır. İleri Psikoeğitim Teknikleri Dersleri ve Seminer Dersleri ise 26.09.2016 Tarihinde başlayacaktır.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!