Psikoloji Doktora Programı 2021Doktora Yeterlik Sınavı

• Psikoloji Doktora Programı 2021Doktora Yeterlik Sınavı

Yazılı Sınav

13 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 10:00 ‘da Çarşı Yerleşke 3. Kat 305 numaralı derslikte yapılacaktır.

Yazılı sınavda 75 ve üzeri alan ya da daha önceki yeterlik yazılı sınavında başarılı bulunmuş adaylar için sözlü sınav:

15 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 9:00’dan itibaren Çarşı Yerleşke 3. Kat Salacak Salonu’nda yapılacaktır.

Yeterlik sınavına giriş için zorunlu derslerin tamamını kapsayan en az 9 dersi başarı ile vermiş, seminer dersini vermiş, tez önerisi dersini almış, geçmiş yeterlik sınavı sonrasına alınması önerilen ders var ise bu dersi de başarı ile vermiş olunması gerekmektedir.

Yeterlik sınavına girmek isteyen öğrencilerin dilekçe vermeleri gerekmektedir. Bu dilekçeler 13 Ağustos 2021 mesai bitimine kadar idil.arasandogan@uskudar.edu.tr adresine e-posta ile iletilmelidir.

Mevzuat gereği doktora öğrencileri 5. dönemin sonuna kadar ( kayıt dondurulan ya da özel öğrencilikte geçen süreler hariç) yeterlik sınavına girmiş olmalılar.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!