PSİKOLOJİ DOKTORA YETERLİK YAZILI VE SÖZLÜ SINAVI DUYURUSU

• PSİKOLOJİ DOKTORA YETERLİK YAZILI VE SÖZLÜ SINAVI DUYURUSU

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ PSİKOLOJİ DOKTORA YETERLİK YAZILI VE SÖZLÜ SINAVI DUYURUSU

Sosyal Bilimler Enstitüsü Psikoloji Doktora Programı 2021 Yılı 1. Doktora Yeterlik Sınavı

Yazılı Sınav 1 Şubat 2021 Pazartesi günü saat 10:00 ‘da Çarşı Yerleşke 3. Kat 305 numaralı derslikte yapılacaktır.

Yazılı sınavda 75 ve üzeri alan ya da daha önceki yeterlik yazılı sınavında başarılı bulunmuş adaylar için sözlü sınav:

3 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 9:00’dan itibaren Çarşı Yerleşke 3. Kat Salacak Salonu’nda yapılacaktır.

Yeterlik sınavına girmek isteyen öğrencilerin enstitü sekreterliğine ibrahim.demirci@uskudar.edu.tr dilekçe vermeleri gerekmektedir. Son Başvuru Tarihi: 15 Ocak 2021 Cuma günü saat 15:00’dir.

Dilekçeler elden ya da eposta ile enstitü sekreterliğine ulaştırılmalıdır.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!