KLİNİK PSİKOLOJİ YÜKSEK LİSANS STAJ HAKKINDA

  • Anasayfa
  • KLİNİK PSİKOLOJİ YÜKSEK LİSANS STAJ HAKKINDA

KLİNİK PSİKOLOJİ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

22-23 Haziran 2020 Klinik Psikoloji YL Online Klinik Çalışma Tamamlama (Klinik Staj yerine geçecektir) 

Covid-19 salgını nedeniyle YÖK kararı ile üniversitelerde tüm branşların klinik çalışma ve stajları durdurulmuştur. Bu sürecin ne zaman normal işleyişe döneceği bilinmemektedir.

1 Mart 2020- 30 Ağustos 2020 tarihleri arasında Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programın kapsamındaki klinik çalışmasını yapması planlanan tüm öğrencilerimizi 22 ve 23 Haziran 2020’de 2 günlük yoğun online çalışmaya katılmaya davet ediyoruz.

İki günde toplam 8 oturum yapılacak, her yarım gün sonu kısa değerlendirme sınavı olacak ve sınavda başarılı bulunanlar Klinik Çalışma'dan başarılı sayılacaklardır. Bu çalışmanın tekrarı gereksinim halinde Ekim ayında olacaktır.  İki günlük eğitim Zoom üstünden yapılacak ve tüm oturumlara katılım mecburi olacaktır. Oturumlar 22 ve 23 Haziranda 9:00-12:30 - 13:30-16:30 saatleri arasında yapılacaktır.

SON BAŞVURU TARİHİ 16 HAZİRAN 2020'dir.


Lütfen “Ben de staj yapabilir miyim” şeklinde mail atmayınız, istekliyseniz başvurunuzu yapınız, değerlendirilip başvuranlara kabul ya da red maili atılacaktır.



Bu program sadece Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı öğrencilerinden Klinik Stajını Eylül 2020'ye kadar tamamlaması gerekenler içindir.

Detaylı bilgi, program ve başvuru için:

 

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!