ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

• ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Değerli Öğrencilerimiz,

Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle eğitim öğretime verilen 3 haftalık ara için enstitümüzde uzaktan eğitim komisyonu kurulmuştur. Buna göre mevcut akademik takvimimizin uzamaması amacıyla, eğitime 3 hafta ara verilen süreçte dersler, STIX’e yüklenerek paylaşılacaktır. Öncelikle 16-29 Mart haftalarına ( ve eğer yapılmamışsa 9-15 Mart haftasına) ait derslerin telafileri STİX üzerinden ses, video, sunum, doküman, kaynak paylaşımı ile yapılacaktır. Derslerle ilgili öğrencilerimizden gelebilecek sorular, STIX üzerinden yazılı olarak öğretim elemanlarımız tarafından yanıtlanacaktır.

Uygulamalı dersler için ise Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) aldığı karar doğrultusunda teorik kısımların uzaktan öğretimle yürütülmesi, uygulama çalışmaları için ise doğru zamanda yoğunlaştırılmış takvim programı uygulanması planlanmaktadır.

3 hafta sonrasında ara sınavlar STİX üzerinden ödev verilmesi ve değerlendirilmesi şeklinde yapılacaktır.

Vize haftasını takiben ise online / uzaktan eğitime geçilecektir. Bununla ilgili duyuru sizlere ayrıca yapılacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!