KLİNİK PSİKOLOJİ VE UYGULAMALI PSİKOLOJİ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

• KLİNİK PSİKOLOJİ VE UYGULAMALI PSİKOLOJİ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KLİNİK PSİKOLOJİ/UYGULAMALI PSİKOLOJİ  YÜKSEK LİSANS PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE:

Klinik Psikoloji/Uygulamalı Psikoloji Yüksek Lisans Programında en az 3. döneme geçmiş öğrenciler, 2018-2019 Güz döneminde Bağımlılık Danışmanlığı ve Rehabilitasyon Tezsiz Yüksek Lisansı’na başvuruda bulunabileceklerdir.

• Öğrenciler öncelikle web sayfamızdan online başvuru yapacak,
  • Aşağıda belirtilen bilim sınavlarından herhangi birine girecek,
  • Sınav sonrası, başarı sıralamasına göre, kontenjan dahilinde kayıt yaptırabileceklerdir.
  • Kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenciler, transkript incelemesi sonucu çıkan fark derslerini başarıyla verdikten sonra NPAMATEM Kliniği’nde 1 haftalık stajını tamamlamalı ve bitirme projesini teslim etmelidirler.

Program gereklerini (10 ders, 90 AKTS, staj, proje) yerine getiren öğrenciler Bağımlılık Danışmanlığı ve Rehabilitasyon Tezsiz Yüksek Lisans Programı diploması almaya hak kazanacaklardır.

Ders, staj ve projenin tamamlanma süresi, 2018 Güz dönemi ve 2019 Bahar dönemi  şeklindedir.  Projenizi ve stajınızı tercih ettiğiniz dönemlere göre size hak tanınan dönemler içerisinde tamamlamanız gerekmektedir.

Programın ücretlendirmesi Güz döneminde açıklanacak olan program ücretinin %50’si (7.375 TL) olarak belirlenmiştir.

Sınav Tarihi:

17 Ağustos 2018  Cuma

7 Eylül 2018  Cuma

21 Eylül 2018  Cuma

Sınav Saati: 09.00

Sınav Yeri: NP İstanbul Beyin Hastanesi

Adres: Saray Mah. Ahmet Tevfik İleri Cad. No:18
Ümraniye /İstanbul

Üniversitemizle ilgili “AKLINDA NE VARSA” bize sor!