Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Gönül Coğrafyası Kampında konferans verdi

Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından düzenlenen 5’inci Tematik Kış Kampları kapsamındaki Gönül Coğrafyası Kampında konferans verdi.

Konya Kutalmışoğlu Süleyman Şah Yurdunda gerçekleştirilen konferansa katılımcılar yoğun ilgi gösterdi.

Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan ve yazar Selahattin Yusuf'un katıldığı Gönül Coğrafyası Kampında Arıboğan önemli paylaşımlarda bulundu.

"Dünyanın ruhu değişiyor. Dolayısıyla ülkeler de politikalarını değiştiriyor" ana temasının vurgulandığı programda Arıboğan, ülkelerin siyasal politikaları ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Öğrenciler hazırladıkları pasta ile Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan'a doğum günü sürprizinde de bulundu.