Yeni Akademik Yıl Öncesi Enerji ve Motivasyon Etkinliği

Üsküdar Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Direktörlüğü (SKS) yeni akademik yıl öncesi Erikli Yaylası’nda doğa yürüyüşü etkinliği düzenledi. Üniversite Sporları Federasyon Başkanı Kemal Tamer’in katıldığı etkinlikte, keyifli ve enerji dolu bir gün yaşayan üniversite personeli yeni akademik yıl öncesi motivasyon sağladı. 

Yalova’nın Çınarcık ilçesine bağlı Teşvikiye bölgesinde düzenlenen yürüyüş 600 metre rakımda bulunan Erikli Yaylasında gerçekleşti. Erikli Deresi boyunca yer yer karşılaşılan birçok şelale ile görsel şölen yaşayan personel, zorlu parkuru yürüyerek aştı.

Teşvikiye köyünün çıkışı olan, Erikli yaylasının 4 kilometre aşağısından başlanan yürüyüş parkuru, rakımı ile katılımcıları zorlasa da yaylada kısa bir mola verilerek enerji depolandı. Etkinlik boyunca katılımcılar bölgeye has birçok doğal güzelliğe ve endemik bitkiye şahitlik etti.

Üniversite Sporları Federasyon Başkanı Kemal Tamer’in katıldığı etkinlik, parkurun tamamlanmasıyla son buldu. Akademik yıl öncesi enerji ve motivasyon amacıyla düzenlenen etkinliğe katılanlar temiz havanın ve doğal güzelliğin etkisiyle yeni akademik yıla enerjik bir başlangıç yaptı.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)