Genç Sanat: 7. Güncel Sanat Proje Yarışmasından Bir Ödül Üsküdar İletişime

Kültür ve Turizm Bakanlığının Türkiye'de güncel sanatı ve sanatçıları desteklemek, genç sanatçıları keşfetmek, yenilikçi üretimleri arttırmak amacıyla düzenlenen Genç Sanat: 7. Güncel Sanat Proje Yarışması sonuçlandı. Üsküdar İletişim Fakültesinden Ezgi Şen ödüle layık görülen isimler arasında oldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından, Genç Sanatçıları Destekleme Projesi kapsamında, Yunus Emre’den esinlenilerek “Bir ben vardır benden içeri” sözüyle ilişkilendirilerek düzenlenen Genç Sanat: 7 Güncel Sanat Proje yarışması sonuçlandı.

Yarışmada, Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi, Çizgi Film ve Animasyon bölümü araştırma görevlisi Ezgi Şen’in eseri başarı ödülüne layık görüldü. 

Eğitim hayatı boyunca “Colors Of The Moon Tasarım Yarışması”, “On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal Afiş Tasarım Yarışması”, “Calanca Bienali Afiş Tasarım Yarışması” gibi yarışmalardan kazandığı ödüllerinin yanı sıra yayınları ve sanatsal faaliyetleri bulunan Şen’in, çalışma alanlarından birkaçı; İllüstrasyon, Karakter Tasarımı, Yapay Zekâ, Yaratıcılık’dır.

 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)