Üsküdar Üniversitesinde Yayın Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Üsküdar Üniversitesi Yayın Kurul Toplantısı, Yayın Kurulu Üyeleri Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Zelka, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hikmet Koçak, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazife Güngör, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Sırrı Akbaba, Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Elif Erhan, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şefik Dursun, Felsefe Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Özdemir, Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Türker Tekin Ergüzel, Dr. Öğretim Üyesi Ömer Osmanoğlu, Doç. Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Arslan’ın katılımıyla Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Kütüphane ve Dokümantasyon Direktörü Sinan Eker, Kurumsal İletişim Direktörü Tahsin Aksu, İçerik Editörü Öğretim Görevlisi Bülent Tellan, Yayın Yönetmeni Fatma Özten’in de katılım gösterdiği toplantıda Üsküdar Üniversitesi tarafından hakemlere gönderilen kitapların, hakem raporları ve sempozyum kitaplarının yayınlanması değerlendirildi. Yayın kuruluna sunulan kitapların hakem tayini yapıldı.

“Toplantı görev teslimi ile sona erdi”

Eski Yayın Kurulu Başkanı Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Zelka’nın, son kez başkanlık yaptığı toplantıda, Prof. Dr. Mehmet Zelka, görev teslimini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hikmet Koçak’a yaptı.