NPGRUP ailesi bayram coşkusuyla bir araya geldi

Üsküdar Üniversitesi bayramlaşma geleneğini bozmadı. Covid-19 salgını pandemi tedbirleri nedeniyle bayramlaşma merasimini bu Kurban bayramında da yılda online olarak gerçekleştirdi.

Bayramlaşma törenin moderatörlüğünü Üsküdar Üniversitesi Kurumsal İletişim Direktörü Tahsin Aksu üstlenirken online bayramlaşma töreninin açılışını Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan yaptı.

Pandemi nedeniyle online olarak gerçekleştirilen törene NPGRUP ailesinden NPİSTANBUL Beyin Hastanesi, NP Etiler ve Feneryolu Tıp Merkezi ile Üsküdar Üniversitesinin akademik, idari ve uzman kadroları katılım sağladı.

Üsküdar Üniversitesinde Bayram Coşkusu

Üsküdar Üniversitesinin akademik, uzman ve idari personeli bayram heyecanını öncesinden yaşadı.

Zoom üzerinden gerçekleşen üçüncü dijital bayramlaşma töreninin selamlama konuşmalarını Kurucu Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan yaptı.

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, “Kovid-19 virüsü bazen sağ gösterip sol vurabilen bir virüstür. O yüzden 2. aşıyı olmayanların biraz daha dikkat etmeye devam etmesi gerekiyor. İnşallah kovid-19’un bitiş bayramı olur diyerek herkese aileleri ve sevdikleri ile birlikte mutlu bayramlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Mütevelli Heyet Başkanı Furkan Tarhan’ın da söz aldığı törende tüm katılımcılar bayramla ilgili dilek ve temennilerini dile getirerek birbiriyle bayramlaştı.

Bayramlaşma programı yaklaşık bir saat sürdü.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)