Üsküdar Üniversitesinden Mavi Kapak Kampanyasına Büyük Destek

Üsküdar Üniversitesi İdari İşler Direktörlüğü, Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü Engelsiz Yaşam Kulübü tarafından Üsküdar Üniversitesi’nin tüm yerleşkelerinden toplanan 250 kilogram mavi kapak, Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nce yürütülen kampanyaya aktarılarak engelli vatandaşlara umut oldu.

Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sn. Ayten Kartal ve belediye personelleri öncülüğünde yürütülen kampanya, sosyal ve çevresel proje özelliği taşıyarak engellilerimize umut olmak adına büyük bir katkı sağladı.

Kampanya kapsamında plastik mavi kapaklara karşılık bir tekerli sandalye Sağlık, Kültür ve Spor Direktörlüğü Sağlık Kültür Spor Uzmanı Kenan Karagöz tarafından ihtiyaç sahibine ulaştırılmak üzere teslim alındı.

İçtiğiniz su şişesinin ya da damacananın, meşrubatınızın kapağını biriktirerek sizler de engelli vatandaşlarımıza destek olabilirsiniz.