15 Temmuz Sergisi Üsküdar Üniversitesinde ziyarete açıldı

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü tarafından düzenlenen “15 Temmuz Darbe Girişimi ve Milletin Zaferi” fotoblok sergisi ziyarete açıldı.

15 Temmuz hain darbe girişiminin saat saat kronolojik olarak anlatıldığı sergi, 12-18 Temmuz 2021 günlerinde, Merkez, Güney ve Çarşı Yerleşkelerinde ziyaretçilere açıldı.

40 çalışmanın yer aldığı sergi 18 Temmuza kadar gezilebilecek.

Öte yandan Üsküdar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü tarafından 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında “15 Temmuz Darbe girişiminin 5. Yılında Yas ve Zafer İkileminde 15 Temmuz Paneli” ve Şehitlik ziyaretleri ve Üsküdar Üniversitesi hatıra ormanında 251 adet fidanlık dikimi gerçekleştirilecek.

Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın açılış konuşmasını yapacağı panelde Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan da panelist olarak yer alacak.