Üsküdar Üniversitesine Sosyal Güvenlik Merkezinden Teşekkür Belgesi!

Kadıköy Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Cem Taşkaldıran, 16 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında Üsküdar Üniversitesi’ne teşekkür belgesi takdim etti.

Borçsuz işçi çalıştıran kurumlara teşekkür belgesi

Cem Taşkaldıran, teşekkür belgesinin Üsküdar Üniversitesi’ne verilme sebebini şu şekilde açıkladı:

“Her yıl Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında borcu olmayan, 20 ve üzeri sigortalı işçi çalıştıran iş yerlerine bu teşekkür belgesini, kurum başkanı imzasıyla takdim ediyoruz. Üsküdar Üniversitesi de bu kurumlardan bir tanesi.” dedi.

Teşekkür belgesi Kadıköy Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Cem Taşkaldıran tarafından Üsküdar Üniversitesi Genel Sekreteri Selçuk Uysaler, İnsan Kaynakları Direktörü Serdar Karagöz ve Mali İşler Direktörü Emine Dönmez’e takdim edildi.