Üsküdar Üniversitesi Online BOOTCAMP Girişimcilik Maratonu Tamamlandı!

Üsküdar Üniversitesi Teknoloji Kulübü ve University4Society Üsküdar tarafından düzenlenen Online BOOTCAMP Girişimcilik Maratonu, 29 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşti. 


BOOTCAMP’ta 8 takım yarıştı  

Üniversite öğrencilerinin girişimcilik faaliyetlerini artırmak üzere düzenlenen Online BOOTCAMP Girişimcilik Maratonu, katılımcıların tanışma toplantısı ile başladı. Etkinlik ikinci gününde, katılımcılara takım kurma ve fikir geliştirme ortamı oluşturmasıyla devam etti. Blood Particle, Rehabilitasyon, ResultLab.ai, T++, SEGNO-AR, Forensics, El Emeği ve MechWorks olmak üzere toplam 8 takım oluşturan katılımcılara mentörlük desteği ve eğitimler verildi. Etkinliğin son gününde ise takımlar, mentörlerle birebir görüşmeler yaparak sunum eğitimleri aldı ve jüri sunumlarına hazırlandı.

Her katılımcı adına bir ağaç dikildi

Üsküdar Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serhat Özekes, AR-GE ve Yenilik Politikaları Direktörü Halime Usta Yoğun, Kariyer Hayalim kurucusu Serkan Yaşdere ve Queeme kurucusu ve CEO’su Ersoy Soyer’in jüri üyesi olarak yer aldığı BOOTCAMP Maratonu, sunumların değerlendirilmesiyle son buldu.

Online BOOTCAMP Etkinliğine katılan tüm katılımcılara Üsküdar Üniversitesi Şile Ormanında çevreye gösterecekleri özen ve sahiplenme adına bir adet ağaç dikilerek, belgeleri takdim edildi.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)