Ukraynalı Heyetten Üsküdar Üniversitesine ziyaret

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.12515

Izmail State Humanitarian University’den gelen Ukraynalı akademisyenlerden oluşan heyet, Üsküdar Üniversitesine gezi ve ziyarette bulundu.

Üsküdar Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığı öncülüğünde gerçekleşen ziyarete Ukraynalı Akademisyenlerden Prof. Dr Rashidov Seyfulla, Prof. Dr. Kichuk Nadezhda, Prof. Dr. İlham Miraç, Doç. Prof. Dr. Mizyuk Viktoriya, Doç. Prof. Dr. Oleynikova Galina, Assoc. Prof. Dr. Zvekova Viktoriya, Assoc. Prof. Dr. Şikirinskaya Olga, Doç. Prof. Dr. Kryuchenkova Natalya, Doç. Prof. Dr. Mazoha İnna, Dr. Sergey Evtuşenko katılım sağladı.

Merkez Yerleşke Senato odasında gerçekleşen ziyarete Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Havva Kök Arslan, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Nergiz Özkural Köroğlu, Doç. Prof. Dr. Asil Özdoğru, Dr. Nafi Yalçın ile Uluslararası Daire Başkanı Peyman Jafari ve ekibi katılım sağladı.
Ziyarette İki üniversite arasında yapılabilecek iş birlikleri ve projeler ele alındı. Ukraynalı Akademisyenlere, Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör tarafından plaket takdim edildi. Takdimin ardından Ukraynalı heyete Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşke gezdirilerek üniversite hakkında detaylı bilgi verildi.

Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Fotoğraf: Mukadder Güneş / ÜHA