Üsküdarlı Genç Reklamcılar Finalde

Haber ile ilişkili SDG etiketleri

DOI : https://doi.org/10.32739/uha.id.12495

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü öğrencileri Ülker'in Dankek ürünü için düzenlenen reklam yarışmasında hazırladıkları kampanya ile finale kaldı.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü öğrencileri, Pladis çatısı altında bulunan Ülker'in her yıl öne çıkan ürünlerinden biri için düzenlediği ve bizz@kampüs aracılığıyla gerçekleştirilen yarışmada finale kaldı. 

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cihan Becan'ın danışmanlığında geliştirdikleri Otlu Peynirli Dankek projesi ile yarışmaya katılan Reklamcılık bölümü öğrencileri Merve Akkaş, Emine Akarsu ve Emine Damla Kayacı finalde yarışmaya hak kazandı. 

140 Üniversite arasında ilk 10’dalar…

Mutida isimli grupları ile yarışmaya katılan Üsküdarlı genç reklamcılar, 140 üniversite ve bin 400'ü aşkın takım arasından ipi göğüsleyen ilk 10 takım arasına girdi.

Dankek için otlu peynirli kek ürününü geliştiren Üsküdar Reklamcılık öğrencileri, Dankek'in güzel anlara eşlik etme niteliğine vurgu yaparak "eksik olma" fikrinden yola çıkan bir proje geliştirdi. 

Sohbetin tadı tuzu…

‘Sohbetin tadı tuzu’ sloganıyla öne çıkan Otlu Peynirli Dankek, doyurucu bir atıştırmalık olma iddiasının yanı sıra hayattaki güzel anların eşlikçisi vurgusuyla öne çıkıyor. Proje kapsamında durum analizi, pazarlama planı, yaratıcı iletişim stratejisi ve yaratıcı reklam mecra uygulamalarını içeren süreci tasarlayan Mutida ekibi, yenilikçi ürün yaklaşımıyla finalde yarışacaklar.
 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)