Rektör Tarhan, ERASMUS oryantasyon programında öğrencilerle buluştu

Rektör Tarhan, ERASMUS oryantasyon programında öğrencilerle buluştuÜsküdar Üniversitesi öğrencilerinin ERASMUS yolculuğu sürüyor. Bu kapsamda dünyanın farklı ülkelerine staj ve öğrenim için gidecek onlarca öğrenci oryantasyon programında bir araya geldi. Gidecek öğrencilerle Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan da buluştu.

Üsküdar Üniversitesi dünyanın saygın üniversiteleriyle işbirliğini sürdürüyor. Değişim programı ERASMUS kapsamında Üsküdar Üniversitesi çok sayıda öğrencisini staj ve öğrenim için aralarında İngiltere, Almanya, İspanya, Hollanda, Polonya, Litvanya’nın bulunduğu ülkelere gönderiyor.

Öğrenciler hareket etmeden önce ERASMUS Kurum Koordinatörlüğünün düzenlediği oryantasyon programına alındı. Programa Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan da katıldı. Tarhan gidecek öğrencilere önerilerde bulundu.

Rektör Tarhan, ERASMUS oryantasyon programında öğrencilerle buluştu 2