Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin üniversite kültürü derslerinin konuğu Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça oldu. Ağırakça “Müslüman Bilim Adamlarının Medeniyet Tarihine Katkıları” başlığında konuşma yaptı.

Üsküdar Üniversitesi’nin üniversite kültürü dersleri devam ediyor.

Sağlık Bilimleri Fakültesi bu kapsamda Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça’yı konuk etti.

Çarşı Yerleşke Emir Nebi Konferans Salonunda gerçekleştirilen programda Rektör Ağırakça “ Müslüman Bilim Adamlarının Medeniyet Tarihine Katkıları” başlıklı sunum yaptı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği derste Ağırakça öğrencilerin sorularını da cevapladı.

Üniversite Kültürü Derslerinin Konuğu Mardin Artuklu Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça oldu Üniversite Kültürü Derslerinin Konuğu Mardin Artuklu Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça oldu 2 Üniversite Kültürü Derslerinin Konuğu Mardin Artuklu Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça oldu 3