Paket Taksi ve OBirUsta kurucusu Üsküdarlılarla buluştu

Üsküdar Üniversitesi, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı öncülüğünde IEEE Öğrenci Kulübü tarafından “Girişimcilik 101” etkinliği düzenlendi. Üsküdar Üniversitesi Güney Yerleşke Şehit Polis Duha Beker Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe konuk olarak Paket Taksi ve OBirUsta’nın kurucusu Raşit Emir Suer katılım sağladı. Paranıza göre fikriniz, fikrinize göre paranız olacak diyen Suer, girişimcilik akıl, cesaret ve öngörü olgularının bir bedende buluşması olduğunu söyledi.

 

Raşit Emir Suer: “Paranıza göre fikriniz, fikrinize göre paranız olacak”


Paket Taksi ve OBirUsta’nın kurucusu Raşit Emir Suer, öğrencilere kendi başarı hikâyelerinden bahsetti. Öğretici bir konuşma gerçekleştiren Suer; “Paranıza göre fikriniz, fikrinize göre paranız olacak. Girişimcilik akıl, cesaret ve öngörü olgularının bir bedende buluşmasıdır. Pazarı iyi analiz etmek, krizleri fırsata çevirmek ve tüm olaylara farklı bir açıdan bakabilmek insanı başarıya ulaştıran bir süreçtir.” ifadelerini kullandı.

“IEEE Üsküdar Üniversitesi olarak bu tarz etkinliklere devam edeceğiz”

Etkinlik sonrası düşüncelerini aktaran IEEE Üsküdar Üniversitesi Öğrenci Kulübü Başkanı Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencisi Mehmet Emin Ata; “Bu etkinlikte Paket Taksi ve OBirUsta’nın kurucusu Raşit Emir Suer ‘Girişimcilik 101’ ile ilgili bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaştıKatılımcılarımız etkinlikten verim alarak bizlere memnuniyetlerini ilettiler. Öğrenci arkadaşlarımızın bu tarz etkinliklerden daha çok verim alabilmesi için kulüp olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Etkinliğimize katılım sağladığı için Raşit Emir Suer’e ve bu etkinlik kapsamında emeği geçen tüm kulüp arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.” dedi.

Etkinlik katılımcılarının sorularının cevaplandırılmasının ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.  

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)