“Sağlıklı Yılbaşı Atıştırmalıkları Workshop” etkinliği düzenlendi

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor (SKS) Direktörlüğü tarafından gerçekleştirilen, Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Diyetüsk Kulübü’ nün düzenlendiği “Sağlıklı Yılbaşı Atıştırmalıkları Workshop” etkinliği gerçekleştirildi.

 

 Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencilerinin tanışması, sosyalleşmesi ve yılbaşını kutlaması amacıyla 70 öğrenciyle Üsküdar Üniversitesi Beslenme İlkeleri ve Uygulamaları Laboratuvarı’nda düzenlenen etkinlikte bir araya gelindi.

Beslenme ve diyetetik bölümü öğrencilerine aynı zamanda mesleklerine dair mutfak deneyimi kazandırmak isteyen “Sağlıklı yılbaşı Atıştırmalıkları Workshop” etkinliği ‘Yıla veda yeni yıla merhaba’ diyerek yılbaşı kutlamalarını gerçekleştirdi.

“Sağlıklı Yılbaşı Atıştırmalıkları Workshop” unun en dikkat çeken tarifi ise lezzeti ve süslemesiyle ‘Gingerbread Kurabiyeleri’ oldu.

Etkinliğinin bitiminde Beslenme ve Diyetetik Kulübü Başkanı Yaren Erkeç, “DiyetÜSK ailesi olarak herkese mutlu, huzurlu, sağlıklı ve iyi seneler diliyoruz, geldiğiniz için her birinize teşekkür ederim.” dedi.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)