“Reklam Afişi Tasarım” sergisi açıldı…

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü ikinci sınıf öğrencilerinin çalışmalarından oluşan “Reklam Afişi Tasarım” sergisi açıldı. Sergide İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü ikinci sınıf öğrencilerinin hazırladığı 20 çalışma ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü ikinci sınıf öğrencileri, Üsküdar Üniversitesi Reklamcılık Bölümü Arş. Gör. Dr. Burak Çeber’in danışmanlığında hazırladıkları çalışmaları Güney Yerleşke C-D Blok Lobi alanında ziyaretçilerle buluşturdu.

Popüler kültürün yansıması tasarımlar!

Sergi, popüler kültürün yansıması olan markalara ev sahipliği yaptı. Yoğun ilgi gören ‘Reklam Afiş Tasarımı Sergisi’ Reklamcılık Bölümü ikinci sınıf öğrencilerinin ilk sergisi olması dolayısıyla İletişim Fakültesinde heyecan ve mutluluğu beraberinde getirdi.

20 çalışmanın yer aldığı “Reklam Afişi Tasarım Sergisi”, 19-23 Aralık tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.