Özcan Demir TÜSF İl Temsilcisi, İl Koordinasyon Kurulu Başkanı seçildi…

Üniversite sporlarında Üsküdar Üniversitesini önemli birçok başarıya taşıyan Üsküdar Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Özcan Demir’e yeni görev. Demir, 53 üniversitenin oy kullandığı Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Başkanlığı seçimlerinde TÜSF İl Temsilcisi-İl Koordinasyon Kurulu Başkanı seçildi.

İstanbul’da bulunan üniversitelerin Sağlık Kültür ve Spor Daire başkanlıklarının oy kullandığı yönetim kurulu seçimi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay ve İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu’nun başkanlığında yapıldı.

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen seçimin divan kuruluna İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa SKS Daire Başkanı Mete Burak Sönmez, Sağlık Bilimleri Üniversitesi SKS Daire Başkanı TÜSF İcra Kurulu Üyesi Mustafa Doğru ve Yeditepe Üniversitesi Spor müdürü TÜSF Yönetim Kurulu Üyesi Taner Karabulut seçilerek seçimin icrasını gerçekleştirdi.

İstanbul’daki 53 üniversitenin kullandığı oylar sonucunda, Üsküdar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Özcan Demir başkan seçildi.

TÜSF Başkanından Teşekkür…

TÜSF Federasyon Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay, Üsküdar Üniversitesi Rektörlüğüne yazdığı yazı ile Özcan Demir’i tebrik ederken Üsküdar Üniversitesine de üniversite sporlarına katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)