Aile ve Sosyal Hizmetler personeline eğitim…

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Sosyal Güvenlik Programı akademisyenleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İstanbul Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeline yönelik eğitim düzenledi. Anadolu ve Avrupa yakasında gerçekleştirilen eğitime ilgi oldukça yoğundu. 

Üsküdar Üniversitesi ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı iş birliğinde SHMYO Sosyal Güvenlik Programı Öğretim Görevlileri Orse Demirel, Bahriye Eseler ve Sıla Meltem Arman, İstanbul Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeline yönelik “Sosyal Güvenlik ve İş Hukukunda Temel Kavramlar” başlıklı iki eğitim çalışması gerçekleştirdi.

Eğitim çalışmalarından ilki Anadolu yakasında çalışan personele yönelik olarak Maltepe Huzurevi konferans salonunda, eğitimin ikinci çalışmaları ise Avrupa yakasında çalışan personele yönelik olarak Şeyh Zayed Çocuk Evleri Sitesi konferans salonunda düzenlendi.  Etkinlik yoğun bir katılım ve ilgiyle karşılandı.

Çalışmaların önümüzdeki günlerde de devam etmesi planlanıyor

İstanbul Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeline yönelik, “Sosyal Güvenlik ve İş Hukukunda Temel Kavramlar” başlıklı eğitim çalışmasını gerçekleştiren akademisyenler, iş birliği çalışmalarının önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirtirken, katılımcılar da aldıkları eğitimden ötürü duydukları memnuniyeti ifade etti.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)